JURA

JURA koffiemachine reviews

JURA is een premium merk op het gebied van koffiemachines en staat bekend om haar Zwitserse precisie en vakmanschap. Het assortiment omvat een breed scala aan koffiemachines, van eenvoudige modellen tot aan geavanceerde volautomatische machines. JURA machines zijn ontworpen om de perfecte koffie te zetten en bieden tal van opties voor het personaliseren van je drankje, van de sterkte tot de temperatuur en zelfs de textuur van de melk.

Wat JURA onderscheidt van andere merken is hun focus op duurzaamheid. Ze hechten veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat hun machines lang meegaan. Bovendien zijn JURA machines eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, wat zorgt voor een lange levensduur. Als je op zoek bent naar een koffiemachine van topkwaliteit die niet alleen geweldige koffie zet, maar ook nog eens duurzaam is, dan is JURA het perfecte merk voor jou.

Jura logo
Jura PAG koffiemolen kopen
Tobias

Jura PAG Koffiemolen review

De Jura PAG Koffiemolen is een premium koffiemolen die gebruikmaakt van de geavanceerde Professional Aroma Grinder (PAG) technologie van JURA. Met één druk op de

Lees meer »

Onderhoud en oplossing problemen

In de onderstaande artikelen geven we je tips hoe je onderhoud pleegt aan jouw JURA koffiezetapparaat en hoe je veel voorkomende problemen oplost.

jura spoelt niet meer
Tobias

Jura spoelt niet meer

Een veelvoorkomend probleem bij Jura-koffiemachines is een verstopping in het koffiecircuit, waardoor de koffie niet goed doorloopt. Gelukkig zijn er enkele stappen die je kunt

Lees meer »