LeRine espresso en cappuccino baristakopjes 

Categorie:

Inhoudsopgave

Espressomachine in huis? Check! Koffiebonen gekocht? Check! Lekkere koffie? Niet? Daar gaan de barista kopjes uit de LeRine Home Collection je mee helpen. Dit servies is speciaal ontworpen voor de specialty coffee liefhebber en bestaat uit een espresso kopje, cappuccino kopje en bijbehorende schotels. De schotel is zowel te combineren met het espresso als cappuccino kopje. Het koffieservies van LeRine is zo bijzonder, omdat de kopjes een speciale eigenschap hebben. De bodem heeft een bijzondere constructie die ervoor zorgt dat jouw espresso intact blijft. Op die manier behoud je de goudkleurige cremalaag die bovendien de perfecte basis vormt voor de mooiste latte art. De vorm van de kopjes en de afwerking geeft ze ook een prettige grip, waardoor je ze fijn vastpakt. De baristakopjes geven net dat beetje extra, waardoor jij je even in je favoriete koffietent waant. 

LeRine Home Collection

Koffie uit een verwarmd barista kopje 

Wat is er lekkerder dan een goede kop koffie of een lekkere espresso? Een koffie of espresso uit een verwarmd barista kopje! Laat je een espresso in een koud kopje lopen, dan koelt deze zelf ook snel af en dat smaakt niet goed. Een verwarmd kopje houdt je espresso of cappuccino langer warm. De barista kopjes warmen gemakkelijk op dankzij het materiaal waar ze van zijn gemaakt. Keramiek heeft onder andere als voordeel dat het warmte opneemt. Daarnaast zijn de kopjes op een zeer hoge temperatuur gebakken, waardoor ze een natuurlijke beschermlaag hebben. Ze kunnen dus gewoon in de vaatwasser, super handig! Spoel ze wel even om na gebruik om verkleuring na verloop van tijd te voorkomen. 

LeRine Home Collection sets

Een espresso kopje of een cappuccino kopje.. Of allebei! De espresso en cappuccino baristakopjes van LeRine zijn ook in verschillende voordelige sets beschikbaar. Ideaal als je zelf gek bent op zowel espresso als cappuccino, flat white of zwarte koffie, maar ook als je vaak mensen over de vloer hebt die verschillende koffies lekker vinden.

Latte art in een cappuccino kopje

Eerder las je over het design van deze espresso en cappuccino baristakopjes van LeRine. De bolling in de bodem van de kopjes laat de espresso perfect terechtkomen zodat deze niet opspat. Het voordeel van een intacte cremalaag is dat je er perfecte latte art op kunt schenken. Met goed melkschuim, dat je flink walst van tevoren, schenk je eerst door de cremalaag heen om zo je canvas te creëren. Daarna schenk je een figuurtje naar keuze op dit canvas en drink je een heerlijke én prachtige cappuccino uit dit cappuccino kopje. 

Tip: bij een goed koffiekopje hoort een goede koffiemachine.

Picture of Tobias

Tobias

Ik ben Tobias Bijma. Al op jonge leeftijd heb ik passie voor koffie. In 2020 ben ik deze website gestart waarin ik mijn passie en kennis inzet om jullie lezers de beste onafhankelijke adviezen te geven. Weldaadkoffie is hét koffieplatform van Nederland.

Inhoudsopgave