Philips L’OR barista sublime review

Inhoudsopgave

Ontdek alle mogelijkheden met dit nieuwe koffiecupmachine van L’OR Espresso: de Philips L’OR Barista LM9012/60 espressomachine. Met oneindige koffievariatie is dit het unieke koffiezetapparaat. Zet één kopje koffie met de bekende aluminium koffiecapsules. En ga met de nieuwe L’OR Barista XXL capsules voor twee kopjes of één extra grote kop koffie. In deze blog laten we je het nieuwe koffiezetapparaat zien van Philips. 

Verkrijgbaar bij

bol.com (€80,99)

Philips L'OR Barista Sublime

Productspecificaties 

De Philips L’OR barista sublime heeft een 0,8 liter waterreservoir. Goed voor 6 koppen koffie. Je kan voor dit apparaat zowel de normale als xxl cups gebruiken. Dit doet het apparaat door middel van speciale technieken. Het opvangbakje heeft een capaciteit van 5 cupjes.  

Voordelen Philips L’OR barista sublime

Het koffiecupmachine van L’Or biedt de volgende voordelen:

  • Je kan een extra grote kop koffie zetten.
  • Je kan twee kopjes koffie tegelijkertijd zetten.
  • Compact model.
  • Mooi design koffiezetapparaat.

Nadelen Philips L’OR barista sublime

Het koffiecupmachine van L’Or heeft de volgende nadelen:

  • Kan sommige cups niet gebruiken.
  • Het opvangbakje biedt ruimte voor 5 cupjes
  • Het waterreservoir heeft een capaciteit voor 6 kopjes koffie.

Philips L’OR barista sublime lm9012/60 review

De Philips L’OR barista sublime lm9012/60 biedt veel voordelen waaronder: je kan een extra grote koffie zetten, er kunnen twee kopjes koffie tegelijkertijd gezet worden, het is een compact model en het heeft een mooi design. Wel zijn sommige koffiecups niet te gebruiken voor dit apparaat. Kijk daarom goed welke er wel en welke niet erin moeten.

Door het zetten van twee kopjes koffie tegelijkertijd bespaar je veel tijd. Dit is een mooie nieuwe functie van dit koffiezetapparaat. 

Philips L’OR barista sublime schoonmaken

De Philips L’OR barista sublime is eenvoudig schoon te maken. Je kan dit apparaat schoonmaken met een ontkalker van bijvoorbeeld HG. Daarnaast kan je het opvangbakje eenvoudig schoonmaken met afwasmiddel of een vaatwasser.

Philips L’OR barista sublime kopen

Het nieuwe koffiezetapparaat van L’OR is niet duur in aanschaf. Koop nu de Philips L’OR barista sublime voor een mooie prijs.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€80,99)

Inhoudsopgave