Maurice Bernard: De Koffieboer uit Goes

Categorie:

Inhoudsopgave

Ontmoet Maurice Bernard, verkoopmedewerker en koffiepassie

Hoi daar, ik ben Maurice Bernard en ik ben al 41 jaar gepassioneerd over koffie. Ik werk als verkoopmedewerker bij De Koffieboer, wij specialiseren ons in alles wat je maar in een koffiecorner zou kunnen tegenkomen. Dit doen wij vanuit Goes, en gedurende de afgelopen 13 jaar hebben we hard gewerkt aan het leveren van kwaliteit en uitstekende service aan zowel onze zakelijke klanten als particuliere koffieliefhebbers. Waarbij 95% van onze klanten zakelijk afneemt. 

De koffieboer koffiebonen

Ons team en onze klanten

We hebben momenteel een team van 13 geweldige mensen die allemaal een passie hebben voor koffie. Het is geweldig om met dit team samen te werken en onze klanten te bedienen.

Volledige koffieleverancier met lokale focus

Wat ons echt uniek maakt in deze bruisende koffiemarkt, is dat we ons specialiseren als dé lokale koffieleverancier die alles biedt wat je nodig hebt voor een perfecte koffiehoek. We zijn trots op het leveren van een totaalproduct en zijn zelfs partner van bekende merken zoals Jura en Nescafé. Onze focus ligt op kwaliteit, snelle service en persoonlijke benadering. Wanneer je ons belt, krijg je geen bandje, maar binnen 4 uur staan we persoonlijk bij je op locatie.

Duurzaamheid als verplichting

Duurzaamheid staat hoog op onze agenda. We hebben verschillende certificaten, waaronder het Rainforest-certificaat. Onze inzet voor duurzaamheid wordt ook weerspiegeld in ons gebruik van zonnepanelen, ons elektrische wagenpark en onze efficiënte bedrijfsprocessen, zoals geoptimaliseerde klantenbezoeken en logistieke ritten.

De koffieboer

Van passie naar onderneming

Onze reis begon in 2010 en we hebben nu al 13 jaar lang gepassioneerd aan ons bedrijf gebouwd. De directeur, die vroeger als commercieel directeur in een koffiefabriek werkte, besloot zijn eigen weg te gaan en in het mooie Zeeland zijn eigen bedrijf op te richten. In 2019 zijn we verhuisd van Bruinisse naar Goes om onze dienstverlening nog beter te kunnen aanbieden.

Klanten veroveren met kwaliteit

In het begin draaide alles om netwerken en mensen leren kennen, maar nu spreken onze producten voor zich. Onze klanten hebben positieve ervaringen met ons en dat zorgt voor veel mond-tot-mondreclame en hierdoor een groeiende klantenkring.

De koffieboer koffiemachine

Koffietip van Maurice

Voor elke koffiedrinker heb ik een waardevolle tip: neem de tijd om te experimenteren. Probeer verschillende zetmethoden en apparaten uit. De koffiemogelijkheden die we nu thuis hebben zijn zoveel beter dan 15 jaar geleden, dus investeer tijd en energie in het ontdekken van jouw perfecte kopje koffie. Betrek ook je collega’s op het werk bij dit proces, want zij moeten er ook van kunnen genieten.

Maurice’s koffievoorkeur

En hoe drink ik mijn koffie het liefst? Nou, ik ben een fan van zwarte koffie. In de middag gaat mijn voorkeur uit naar een krachtige espresso. Dat geeft me altijd de boost die ik nodig heb!

Picture of Tobias

Tobias

Ik ben Tobias Bijma. Al op jonge leeftijd heb ik passie voor koffie. In 2020 ben ik deze website gestart waarin ik mijn passie en kennis inzet om jullie lezers de beste onafhankelijke adviezen te geven. Weldaadkoffie is hét koffieplatform van Nederland.

Inhoudsopgave