Nespresso Magimix Inissia M105 review

Inhoudsopgave

Wij Nederlanders houden van alles zo snel mogelijk klaar hebben, waaronder ook onze koffie. De Nespresso Magimix Inissia M105 maakt binnen 25 seconden een kop koffie. Daarnaast is het design van deze koffiemachine erg mooi en compact. De machine is makkelijk in gebruik en onderhoud.

Productspecificaties

Nespresso Magimix Inissia M105 review

Deze Nespresso machine is erg compact en makkelijk in gebruik. Het apparaat zet binnen 25 seconden een kop koffie. Het koffiezetapparaat kan een espresso maken of een lungo. Het design van dit apparaat past in ieder interieur. De Magimix heeft een waterreservoir van 0,7 liter. De druk van de pomp is 19 bar. 

Voordelen Nespresso Magimix Inissia M105

De M105 zet in een handomdraai een lekkere koffie. De koffie kwaliteit die je gewend bent van Nespresso. Kies je voor Nespresso dan ga je voor kwaliteit. De aanschafwaarde van dit koffiezetapparaat is niet duur. Je hebt een Nespresso apparaat als deze al voor:

Nadelen Nespresso Magimix Inissia M105

Ondanks de lage prijs van het Nespresso apparaat zelf zijn de cupjes die in het apparaat gaan duur. Ga je voor de cupjes van de supermarkt dan bespaar je al gauw veel geld. Bestel je de originele cupjes dan ben je al snel veel geld kwijt. 

Drink je veel koffie? Dan is dit apparaat misschien iets minder aantrekkelijk voor jou. Het opvangbakje van de koffiemachine is klein. 

Nespresso Magimix Inissia M105 zijkant

Nespresso Magimix Inissia M105 kopen

De Nespresso Magimix Inissia M105 biedt veel voordelen. Zo is het koffiezetapparaat makkelijk in gebruik en heeft het weinig onderhoud nodig. Ga je voor kwaliteit dan is dit Nespresso koffiezetapparaat echt geschikt voor jou. Koop nu een Nespresso Magimix Inissia M105 bij onderstaande bedrijven voor een lage prijs. Bekijk ook alle andere productreviews.

Picture of Tobias

Tobias

Ik ben Tobias Bijma. Al op jonge leeftijd heb ik passie voor koffie. In 2020 ben ik deze website gestart waarin ik mijn passie en kennis inzet om jullie lezers de beste onafhankelijke adviezen te geven. Weldaadkoffie is hét koffieplatform van Nederland.

Inhoudsopgave